Restaurant

Corpul de restaurant este separat de cel de cazare si cel de bucatarie, asigurandu-se astfel confort celor cazati, dand de asemenea posibilitatea celor veniti sa se distreze, fara grija ca ar putea deranja.

Este asezat pe doua nivele: parter si mezanin. In situatia evenimentelor la parter se pot gazduii pana la 80 de persoane, cu spatiu de dans, iar la mezanin pana la 40 de persoane. Capacitatea totala este de 120 de persoane.

Localul este compartimentat, oferind intimitate pe zone, astfel ca pot lua masa simultan doua-trei grupuri mai mici de 20-30 de persoane, fara sa se deranjeze reciproc.

In incinta restaurantului se afla un bar cu bauturi romanesti si international: whiskey, bitter, vermut, vin, bere, apa etc. Se servesc preparate din bucataria traditionala, dar pentru evenimente se pot oferi variante de meniu de orice tip.

Pentru clientii individuali se servesc preparate si bauturi din meniul a la carte, iar pentru grupuri, avem pregatite variante speciale.

In zona exterioara se pregateste paine de casa in cuptor taranesc si tot acolo se pot gati preparate la ceaun, organiza mese cu protap de miel sau vitel. Vara functioneaza o terasa cu 50 de locuri.

Programul de restaurant este 8.30 – 22.00. In situatia evenimentelor, la cererea organizatorului, acest program se poate prelungi, contra unei taxe modice, de ospatar, in valoare de 150 RON/noapte.