Organizare de nunti

Daca doriti o nunta in mijlocul naturii, in care invitatii sa se bucure de aerul de munte, de privelisti, de o atmosfera campeneasca, Pensiunea Sibiel este locul ideal. Putem organiza nunti tematice, in care mirii sa-si puna amprenta si sa personalizeze evenimentul, va putem de asemenea noi propune tipare proprii de nunti. Sunt multe lucruri pe care nu le vedeti in alta parte si nici posibilitatea sa le aveti.

Restaurantul pensiunii are o capacitate totala (parter + mezanin) de 120 de locuri. In zona de parter incap pana la 80 de persoane. Locatia este izolata fata de sat, dar ofera tot confortul unui local de 3*. Puteti sa va distrati fara sa deranjati pe cineva in jur, fara sa aveti ore limita de petrecere. Avem echipe de ospatari si bucatari proprii, sunt oameni care au servit la sute de mese festive si nunti.

Va puteti caza invitatii la noi si la pensiunile invecinate, astfel incat sa petreceti doua zile impreuna.

In perioada calda organizam in zona verde bufet de primire cu fructe si coctailuri. Spatiile exterioare sunt generoase astfel incat se pot face o multime de tipuri de amenajari. Aveti practic aici posibilitati nelimitate de decor.

Servim meniuri traditionale dar si din bucataria internationala. Tarifele sunt intre 120 – 160 RON/persoana, depinde de ce se doreste servit si organizat.

Pe langa serviciile standard, va oferim gratuit consultanta in organizarea nuntii si de asemenea va putem indruma spre firme serioase si probate pt filmari, foto, DJ, decor, preparare torturi si prajituri.