Localizare

Adresa Pensiunii Sibiel:

Sat Sibiel, jud Sibiu, str. Pe Rau nr. 192 D cod postal 557234

Atentie! Receptia pensiunii este deschisa intre orele 10.00 – 22.00

Pt sisteme de navigatie, coordonatele pensiunii sunt:

GPS decimal: 45.76016 si 23.89686

GPS grade sexagesimale: +45°45’36.58″ si +23°53’48.70″

Cum ne gasiti daca veniti dinspre Bucuresti(directiile Valcea sau Brasov):

Pentru a evita intrarea in orasul Sibiu, puteti opta pentru o varianta foarte simpla si rapida: La cca 10 km inainte de intrarea in orasul Sibiu (dupa intersectia giratorie Vestem – inca cca 4 km), veti vedea pe partea dreapta indicatorul de autostrada Arad, Nadlac. Intrati pe breteaua de legatura, care conduce pe autostrada – centura a Sibiului. Continuati pe autostrada pana la iesirea Saliste. (de la intrarea pe autostrada pana la Saliste aveti de strabatut cca 25 km). Urmariti indicatorul Saliste pana ajungeti in oras, apoi continuati pe directia Vale (un sat aflat la 2 km de oras) si tot pe acelasi drum pana la Sibiel. Drumul va conduce in Sibiel, treceti printre cateva case, apoi in cateva sute de metri ajungeti la un pod peste rau. Virati dreapta si tineti doar drumul de tara care insoteste raul in directia Crint. O sa intalniti pe dreapta 2 indicatoare succesive, spre Pensiunea Sibiel, care va confirma directia. De la pod pana la Pensiunea Sibiel, mai aveti 1.2 km. Complexul este pe stanga, peste rau. Treceti podul si parcati masina in spatele restaurantului, in zona amenajata in acest sens. · Daca insa doriti sa intrati prin Sibiu, aveti urmatorul traseu: din oras va astepta un drum auto de cca 20 minute in conditii normale de trafic (20 km din centru). Pe tronsonul soselei europene E 68, Sibiu – Sebes Alba la aproximativ 12.5 km de iesirea din oras (zona Aeroport), intre Cristian si Sacel (inainte de intrarea in acesta), veti intalni un panou “ Pensiunea Sibiel 5.8 km”, tot acolo mai sunt doua indicatoare, unul spre Orlat si unul spre Sibiel; virati stanga cu directia “Orlat”, pe drumul judetean 106 D. Dupa 2.1 km, in dreptul garii Sibiel si a statiei de epurare, un nou panou “Pensiunea Sibiel 3.7 km”, va va indruma in directia dreapta, “Sibiel3 km”. Ajunsi in sat, mentineti drumul principal pana la intersectia cu drumul spre Saliste. Panoul “ Pensiunea Sibiel 1.1 km” va va indica sa continuati pe drumul pietruit spre Crinti (NU traversati podul pt a continua drumul asfaltat asa cum ati fi tentati sa faceti! – ci mentineti cursul raului, care va va conduce pana la locatie); un alt panou “ Pensiunea Sibiel 0.9 km” va confirma directia de mers, iar la 250 m la iesirea din sat, urmand un drum care insoteste raul, pe partea lui stanga, veti intalni “Pensiunea Sibiel”. Ajunsi in fata complexului, traversati podul fara teama (rezista la 36 tone), iar parcarea o gasiti in spatele restaurantului (dupa traversare trebuie sa o luati in dreapta). Pt autocare, latimea podului nu permite traversarea lui; se poate parca pe cealalta parte a raului vis a vis de parcarea pt masini mici. Se poate intoarce 200 m mai sus pe stanga, unde este un loc intins si larg.

Daca veniti dinspre Sebes Alba, pe E68, aveti de asemenea doua variante:

  • sa intrati in Saliste (prin dreptul benzinariei ARAL) si sa va continuati drumul prin satul Vale si apoi drumul asfaltat, principal, va conduce pana in dreptul podului din fata scolii. Acolo NU virati stanga spre biserica si muzeul de icoane pe sticla, ci stanga spre Crinti. (vezi explicatiile de mai sus)
  • sa alegeti drumul un pic mai lung, dar mai simplu, intrand din E68 in 106D (directia Orlat, Sibiel), imediat dupa ce parcurgerea satului Sacel, inainte de urcarea pe viaduct. Drumul din dreapta va conduce pana la Halta Sibiel, de acolo aveti explicatiile mai sus.