Carnaval

Traditia carnavalurilor sasesti continua in Transilvania, in special in zona Sibiului. Nu exista gradinita sau scoala sa nu organizeze o astfel de petrecere de sfarsit de iarna si inceput de primavara. Daca doriti sa cititi despre carnalegile sasesti, am scris un articol si am postat mai multe fotografii vechi:http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1557.0.html

Dar nu doar copiii se bucura de spectacolul cu masti, ci si foarte multi adulti. Privat sau in grup organizat de firma, oamenii petrec 2 zile de „ascunsi” sub costume care de care mai ingenioase si mai fanteziste.

Noi la Sibiel organizam incepand cu 2010, in fiecare an cate un carnaval, la care participa 60 – 70 de persoane, adica atatia cati putem noi primi. Dar putem folosi formatul acestui eveniment, pentru a va pregati si d-voastra o astfel de petrecere. Este un pachet de servicii si se adreseaza atat firmelor cat si grupurilor private. Evident ca este nevoie de un minim de participare, nu mai putin de 35 de persoane.

Iata ce cuprinde programul nostru:

  • doua nopti de cazare in camera dubla
  • doua mic dejunuri tip bufet
  • un pranz
  • doua cine
  • o seara de party cu DJ si karaoke
  • o seara de carnaval, cu spectacol de crispus, parada mastilor, premiere, muzica si evident dans.

Se viziteaza de asemenea o gospodarie din Marginime, unde o sa fiti intampinati de gazde cu paine de casa, slanina, telemea de oaie si ceapa si bineinteles…palinca. O ora o sa avem de vizita la Muzeul de Icoane pe Sticla (unic in lume) si la Biserica satului.

Cine nu are fantezia sau timpul de a-si pregati singur un costum, poate sa si-l inchirieze de la un centru specializat, a carui adresa o s-o primeasca de la noi.

Tariful/persoana pentru un astfel de pachet este de 400 RON.